Afuitex

Website >

“Al het leven is eindig”  Op enig moment zullen we er voor staan.  Juist in deze emotionele tijd is het laatste afscheid een belangrijke stap in het rouwproces en het herinneren van een dierbare. Het visueel afscheid nemen is zeer belangrijk om een goede start te maken met het rouwproces. Een kwalitatief goede verzorging van de overledene is hiervoor de basis. Wij nemen deze zorg graag op ons vol ervaring, expertise en aandacht.

Onze ervaring: Niels en Maike zijn zeer prettig om mee te werken. Professioneel en met liefde. Dat is wat wij in de gezinnen graag zien. Een betrokken partij, waar we graag mee samenwerken.

Bloemrijk By Rianne

Website >

Een betaalbaar rouwbloemwerk voor iedereen. Iedereen verdient een mooi afscheidsbloemwerk bij een uitvaart. Een dergelijk bloemwerk is duur en dus meestal niet voor iedereen weggelegd. Ik breng hier verandering in. Passend Rouwwerk en bloemstukken voor elk budget.

Onze ervaring: Rianne maakt echt prachtige rouwstukken. Op de foto zie je stukken die speciaal voor Babyster gemaakt zijn. Rianne snapt precies wat wij bedoelen en maakt de mooiste en liefste stukjes voor de allerkleinste.

Fotografie Baby & Zo

Instagram >

Ik ben Nancy en een van de eigenaren van Babyster. Daarnaast ben ik kraamverzorgende net als Monique, maar ook Geboorte- en Afscheidsfotograaf. Ik maak gedurende de week voor de uitvaart en als het mogelijk is ook tijdens de uitvaart professionele foto’s die jullie na bewerking van Babyster krijgen. Een stukje extra service binnen Babyster. Mocht je een uitgebreidere vorm willen is dit uiteraard altijd bespreekbaar. Maar ik doe het met liefde en zorg. Net als we jullie uitvaart regelen.

Ervaring van onze clienten: Heel waardevol om van die prachtige fotos te hebben. We koesteren deze momenten en de fotos brengen deze momenten dichtbij en levendig.

Lavertu

Website >

Wij zijn een familiebedrijf, waarvan de 3 e generatie het bedrijf met veel passie, liefde en professionaliteit mag voortzetten. Een grafsteen of urn is een persoonlijk monument, een blijvende herinnering aan uw dierbare. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies in een gesprek. De showroom is uiteraard ook te bezoeken.

Onze ervaring: Ilse en Bas doen alles met liefde en hun hart. Ze maken de meest mooie grafmonumenten, ook voor de allerkleinste. De urnen van Mastaba Ceramika staan bij hun in de showroom of zijn te bestellen (zijn wij erg fan van, prachtige urnen in verschillende maten en vormen) Ook zijn ze leverancier van Monulights, prachtige grafstenen met verlichting speciaal voor kinderen

Sterrenkindje

Website >

Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Ik ben Janine van Veen, ook rouw- en verliesbegeleider. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten.

In de webshop van Sterrenkindje® vind je alles wat je nodig hebt voor de verzorging voor jouw overleden kindje (tot ± 18 maanden). Ook verkoop ik de watermethode, premature kleding en uitvaartmandjes en -kistjes. Alle producten worden in eigen atelier, binnen 48 uur, met aandacht voor detail gemaakt. Ook bespreken we het verlies en de rouw. Jullie kind is welkom, mooi, puur, geliefd, stoer en vaak zo teer… Ik lever mijn producten voor de uitvaart in deze stijlen.

Onze ervaring: Janine staat altijd voor ons klaar, als we een mandje of kistje nodig hebben is zij de aangewezen persoon om deze bij te bestellen. Niets is te gek en ze maakt de mooiste mandjes in de kleuren die jij wilt voor je kindje. En ze levert deze dan ook nog eens zeer snel bij ons.

Stichting Felice

Website >

Ouders die hun kindje net verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder waarschijnlijk nooit over hebt nagedacht. Het op een mooie manier afscheid nemen kan enorm helpen in het rouwproces. En ook na de uitvaart blijft aandacht voor het grote gemis heel belangrijk. Stichting Félice helpt het verdrietige afscheid van een jong kindje een beetje mooier te maken.

Onze ervaring: De allerliefste zijn de dames van felice. Wat een prachtig initiatief wat uitgegroeid is tot iets heel moois. Wij maken er voor onze ouders dan ook dankbaar gebruik van.

Stille levens

Website >

Stille Levens is in 2016 opgericht met de volgende doelstellingen:
- Steun geven aan iedereen die te maken krijgt met babysterfte.
- Kennis en informatie geven over babysterfte en bijdragen aan de verbetering daarvan.
- Streven naar en verbeteren van een landelijk gelijke zorg, nazorg en rouwopvang voor getroffen ouders.
- Stimuleren van onderzoek naar de preventie en impact van babysterfte.

Stichting Living Memories

Website >

Stichting Living Memories wil het voor zoveel mogelijk ouders, broers en zussen van kinderen die gaan overlijden mogelijk maken hun dierbare dichtbij zich te houden door middel van een video. Deze video's worden kosteloos aan de nabestaanden aangeboden. De stichting wil hen hiermee steunen in de moeilijke periode die gaat komen.

Onze ervaring: We hebben al een paar keer een film van living memories gedraaid op een uitvaart. Wat een prachtig initiatief met bijzondere vrijwilligers met allemaal hun eigen verhaal en daardoor een passie die ze delen. Mooie herinneringen, want wat we vaak terug horen is dat bewegende beelden van je kindje het meest waardevol zijn, het brengt je terug in het moment.

Rouwdoeken.nl

Website >

Rouwdoeken is een bedrijf gespecialiseerd in uitvaarttextiel. Ons assortiment bestaat o.a. uit rouwwaden, voiles, kistrokken, herinneringsvlechten en een speciaal door ons ontworpen babylijn. Met zachte materialen zijn het producten die zorg dragen voor een liefdevol afscheid. Van grotere tot het allerkleinste mandje, in verschillende stoffen en designs. Alles wordt op maat gemaakt, in de gewenste kleur en stof.

Stichting Roan

Website >

Ik ben Madelon Korthals. Ik ben moeder van Maylin en Roan. Mijn zoontje Roan verloor ik vijf dagen nadat hij na 24 weken zwangerschap geboren werd. Door deze intens verdrietige ervaring werd ik mij ervan bewust hoe weinig materiaal in ziekenhuizen, uitvaartcentra en kraambureaus aanwezig is, wanneer een kindje na de bevalling overlijdt.

Roan werd in het ziekenhuis na zijn overlijden in een soort fruitmandje gelegd, op een harde ondervloer op twee spuugdoekjes. Iets dat mij enorm raakte. Deze ervaring heeft onze stichting voort-gebracht. Stichting Roan, vernoemd naar ons zoontje, maakt voor de overleden kindjes (en hun ouders) liefdevolle, zachte bedjes (Koesternestjes), zodat zij zacht liggen en liefdevol mee naar huis kunnen gaan.

De Koesternestjes maak ik zelf, met heel veel hulp van vrijwilligers, en worden aangeboden aan ziekenhuizen, uitvaartcentra en kraambureaus. Ik vind het mooi dat ik op deze manier het verdriet van andere ouders een klein beetje kan verzachten.