Troostkonijn

Ze zijn zo belangrijk! Wat is een troostkonijntje? En wat doen zij allemaal? Troostkonijntjes zijn knuffelkonijntjes in het gewicht van jou overleden kindje. Ze zijn er op de eerste plaatst voor een beetje troost (zoals het woord het al zegt) Als je dit konijntje knuffelt voel je weer even het gewicht van jouw sterrenkindje. Maar je helpt er ook andere ouders mee. Als je een troostkonijntje aanschaft gaat alle winst die we hiermee ophalen, in ons troostpotje (dan is ongeveer 10 euro per konijntje, afhankelijk van de grote hiervan. Bij sommige konijntjes blijft er zelfs meer over) Dit troostpotje gebruiken we voor ouders die het financieel zwaar hebben. Wij helpen vooral met troost. Dus bijvoorbeeld als ouders herinneringen willen maken, maar dat om financiële redenen niet kan. Dus denk aan een fotoshoot, een mooie urn, een sieraad en nog veel meer.

Maar ons troostpotje is niet oneindig, dus we hebben jullie hulp hard nodig!! Weet jij iemand die bijvoorbeeld onze troostkonijntje wil en kan promoten, wil je er zelf eentje aanschaffen voor jezelf of voor een vriendin/vriend. Dat kan!?

De konijntjes zijn in vele kleuren verkrijgbaar en kosten 30 euro per stuk. Hierdoor kunnen wij vele ouders bijstaan in iets moois en dat dankzij jullie allemaal. Doneren mag uiteraard ook, neem gerust contact met ons op!

Als jullie ouders kennen die het financieel moeilijk hebben en wat extra troost kunnen gebruiken, dien een aanvraag in! We kunnen helaas niet aan alle vragen voldoen, maar hoe meer troostkonijntjes er worden verkocht. Hoe meer ouders wij kunnen helpen!

Inmiddels zijn er al heel wat konijntjes verkocht en hebben we al tal van gezinnen kunnen helpen. Hieronder een impressie van onze konijntjes

Vul het formulier in en bestel jouw troostkonijntje. De levertijd is momenteel 6-8 weken, afhankelijk van de drukte wisselt dit. Heb je een spoed aanvraag? Bel of mail ons dan!