Wat maakt deze scholing nu zo anders als andere? Wij zijn zelf kraamverzorgende en uitvaartbegeleider. We weten dus als geen ander hoe de zorg in zo’n gezin verloopt. Graag willen wij onze kennis met jullie delen en jullie laten zien hoe mooi het is om deze week in een gezin te zijn. Het is een geaccrediteerde scholing KCKZ.

Wij doen onze scholing in groepjes van max 8-10 personen, omdat we het graag met jullie over ervaringen willen hebben, waar loop je tegenaan. Daarnaast krijg je natuurlijk allerlei tips om deze week voor de ouders zo speciaal mogelijk te maken

Tevens hebben wij aan meerdere gezinnen gevraagd wat ze nodig hadden en laten we een filmpje zien vanuit een gezin hoe de verzorging van hun overleden dochter verliep. Dus echt spot on.

Als jullie zelf een groepje van 8 personen bij elkaar kunnen vinden, dan kunnen we wellicht een datum plannen die ons beiden past. Alles is mogelijk. Bij ons in Haarlem of bij jullie op een eigen locatie. Wat jullie voorkeur heeft. Op dit moment hebben wij als locatie voor de scholing Haarlem, Harderwijk, Utrecht en Rotterdam.

De scholing kost 60 euro per persoon voor de kraamverzorgenden

Inschrijven scholing

*Let op, u bent pas officeel inschreven wanneer u een bevestiging heeft gekregen per mail.