Watermethode

Als je besluit om je kindje mee naar huis te nemen, komt daar van alles bij kijken. Keuzes in het opbaren moeten gemaakt worden. Je kindje weer terug in het water. Het klinkt er spannend en dat is het ook. Je legt je kindje in een bak met koud water. Echter is het een prachtige manier om je kindje zo mooi mogelijk te houden tot aan de begrafenis of crematie

Als je kindje vlak voor, tijdens of na de bevalling overlijdt is het mogelijk om met de watermethode je kindje “op te baren” De watermethode is uitermate geschikt voor kindjes met een kwetsbare huid, wat we vaak zien bij kindjes die geboren worden in een vroeg termijn. Het huidje is dan nog wat rood en kwetsbaar. Als je je kindje weer in het water legt wordt je kindje mooi roze en ligt er vaak ontspannen bij. Ook bij kindjes die met een later termijn worden geboren kan de watermethode voor een mooi resultaat zorgen.

Babyster is inmiddels na vele wateropbaringen, gespecialiseerd in deze zorg voor je kindje. Wij hebben ook diverse “bakken en schalen” op voorraad waar we je kindje in kunnen opbaren. Met hoes zonder hoes, met een bloemenband of andere vorm van versiering. We kunnen je op vele manieren informeren en adviseren Wij vertellen je graag meer over de watermethode, je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je meer informatie kan je ook kijken op www.watermethode.nl Deze site is speciaal opgezet door een toen nog verloskundige en moeder van een overleden kindje. Op deze site vind je tal van voorbeelden en veel informatie over de watermethode Wij werken samen met de mensen achter deze site.