Een scholing speciaal voor verloskundige gericht op een gezin die te maken krijgt met verlies, er zijn er wel meer. Maar wat maakt deze scholing nu zo anders. We nemen je mee in onze wereld. Wij zijn Nancy en Monique, kraamverzorgende en uitvaartbegeleider en weten als geen ander wat jullie kunnen verwachten in een week vol rouw. We geven je handvaten, leren je een stukje rouw te begrijpen. Met veel voorbeelden, echte foto’s en filmpjes die wij van onze cliënten mogen gebruiken, kunnen we jou een goed beeld geven van wat er gaat komen, als je in een gezin komt waar een baby is overleden.

Wij doen onze scholing in groepjes van max 8-10 personen, omdat we het graag met jullie over ervaringen willen hebben, waar loop je tegenaan, we leren zeker van elkaar. Daarnaast krijg je natuurlijk allerlei tips om deze week voor de ouders zo speciaal mogelijk te maken.

Als jullie zelf een groepje van 8 personen bij elkaar kunnen vinden, dan kunnen we wellicht een datum plannen die ons beiden past. Alles is mogelijk. Bij ons in Haarlem of bij jullie op een eigen locatie. Wat jullie voorkeur heeft. Op dit moment hebben wij als locatie voor de scholing Haarlem, Harderwijk, Utrecht en Rotterdam.

De scholing kost 60 euro per persoon Je krijgt er 3 punten KNOV Catergorie A voor

Inschrijven scholing

*Let op, u bent pas officeel inschreven wanneer u een bevestiging heeft gekregen per mail.